fbpx

Crossfit Mol Geen Lommel Balen crossfit mol You're an athlete

Wat is CrossFit?

CrossFit is een sport die functionele bewegingen combineert aan hoge intensiteit, maar individueel aangepast. Dit maakt dat de sport voor iedereen toegankelijk is. Zowel voor zij die kiezen voor prestatie, of zij die kiezen voor algemene fitheid en gezondheid. 

Elke training gebeurt onder leiding van een Coach, in kleine groepen. Dankzij de individuele aanpak en coaching blijf je progressie maken. 

Er wordt geen gebruik gemaakt van saaie fitnessprogramma’s. Elke training is anders, gebaseerd op een combinatie van conditionele training, gymnastiek en gewichtheffen.

Waarom CrossFit Mol?

We geloven in de resultaten van onze klanten. De reden waarom we hiervan overtuigd zijn is omdat we het in de eerste plaats zelf hebben ondervonden, en nog steeds blijven ondervinden.

We bieden een optimale trainingsruimte aan waar je jezelf thuis voelt en waar iedereen dezelfde missie heeft: niet alleen fitter worden, maar dagelijks streven naar verbetering. Upgrade tilt fitness naar een hoger niveau in Mol en omstreken!

Onze passie is CrossFit. Die passie zorgt ervoor dat we jou de meest kwalitatieve coaching willen bieden. Hetgeen ons motiveert is jouw progressie. Daarom willen we jou in onze trainingen.

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Proefles aanvragen?

Dat kan hier!

Ben je overtuigd?

Check hier onze abonnementen!