fbpx

1. Intake

Tijdens een intakegesprek overlopen we jouw motivatieredenen om mee te doen aan een inspanningstest en welke doelen je voor jezelf gesteld hebt. Op deze manier garanderen we een persoonlijke coaching met resultaat.

2. Fitheids- en lichaamsanalyse

We gaan van start met het meten van jouw lichaamssamenstelling (vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage etc.). Vervolgens nemen we een inspanningstest af van 15 à 20 minuten om je fitheid in kaart te brengen. Dit is voor iedereen haalbaar, aangezien we jouw persoonlijke startbelasting bepalen tijdens het intakegesprek. Je kan zelf kiezen of je een fiets- of looptest doet. Al onze toestellen zijn geijkt. Na de test maken we meteen een wetenschappelijke analyse van de testresultaten. In deze analyse krijg je een cardioscore toegekend op basis van de criteria die de Wereldgezondheidsorganisatie vooropstelt (rekeninghoudend met leeftijd en geslacht). Deze resultaten en bijhorende analyse krijg je mee naar huis.

Jouw lichaam binnenstebuiten gekeerd met gloednieuwe InBody770

3. Individueel beweegprogramma

Op basis van het intakegesprek en de testresultaten stellen we dan een voor jou op maat gemaakt beweeg-/trainingsschema op voor een duurtijd van 12 weken. Het schema is volledig aangepast aan jouw huidig niveau en vooropgestelde doelen. De keuze van sport ligt ook volledig bij jou. Het schema laat toe om te variëren tussen verschillende cardiosporten zoals o.a. lopen, fietsen, roeien, crosstrainer en langlaufen.

4. Toelichting en persoonlijk testrapport

Nadat je rustig hebt kunnen douchen, zal de coach jou een volledige toelichting geven i.v.m. de testresultaten en het bijbehorende beweeg/trainingsprogramma. Op deze manier kan je zelf aan de slag met een wetenschappelijk onderbouwd schema voor de komende 12 weken.

Test

Eerste test
Hertest

Duurtijd

90 minuten
60 minuten

Prijs

105 euro
85 euro

Ja, ik wil mijn fysieke fitheid testen!