Proficiat! Jij bent in 10 weken fit!

In 10 weken fit

Vorig jaar hebben maar liefst 15 deelnemers deze uitdaging aangegaan, mét succes! Niet alleen werd er lichaamsgewicht verloren (tussen 3 en 7 kg vetmassa!) maar gaven deelnemers ook aan zich bijzonder goed in hun vel te voelen. Daarnaast heeft hun conditie en spierkracht een enorme boost gekregen.

 

Wil jij je ook lekker in jouw vel voelen, strakker en sterker worden en niet meer buiten adem zijn bovenaan de trap? Aarzel dan niet en schrijf jou nu in!

 

Dit groot succes heeft ervoor gezorgd dat we een nieuwe challenge lanceren. Maandag 18 oktober om klokslag 19u00 gaan we opnieuw van start! We zijn enorm vereerd om jou te mogen coachen naar een fitte levensstijl.

SPORT ONDER PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kies wekelijks uit 2 groepslessen en dit gedurende 10 weken! Je hebt de keuze uit Mobility&Movement, Burn, Strength, CrossFit, Core en Bokszaktraining.

 

VOEDINGSBEGELEIDING ERKEND DIËTISTE

We gaan 18 oktober van start om 19u00 in Upgrade met een seminarie over GEZONDE VOEDING. Wat is gezonde voeding? Hoeveel kcal mag je dagelijks opnemen? Welk is de optimale verhouding tussen vetten, koolhydraten en eiwitten en hoe je dit kan tracken?

 

LICHAAMSANALYSE

Waaruit bestaat uw lichaam? We maken een onderscheid uit vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht om u een beter beeld van uw gezondheid te geven. De InBody770 geeft u uw lichaamssamenstellingsanalyse weer en wij leren u hoe belangrijk dit is de dag van vandaag om u te helpen uw gezondheidsdoelen te behalen van binnenuit.

 

SCREENING

Volledige bewegingsanalyse van jouw lichaam zodat we jouw sterke maar ook werkpunten in kaart brengen.

 

COACHING & OPVOLGING

Je wordt doorheen deze periode extra gesteund en gemotiveerd door onze professionele coaches via onze Facebook- en WhatsApp-groep waarin we ook nuttige tips & tricks met jullie zullen delen.

 

UPGRADE T-SHIRT

Je krijgt een Upgrade T-shirt die je kan dragen tijdens het sporten!

 

KOSTPRIJS

Kostprijs: 470 euro. Nu voor slechts 345 euro! Schrijf nu in en bespaar 125 euro!