Ons aanbod:

Strength / Burn / Mobility & Movement / Olympic Lifting / Bokszaktraining / CrossFit

strength

Strength:

“Strakker lichaam door krachttraining: Upgrade your body!”

Tijdens de groepslessen Strength zetten we heel ons lichaam aan het werk en ontwikkelen we meer spierkracht, spiermassa en een betere lichaamshouding. Krachttraining is geschikt voor mannen én vrouwen! Krachttraining zorgt voor een gezonder lichaam, het verbetert de conditie van hart- en bloedvaten, vermindert de kans op aandoeningen en helpt u gewicht verliezen! Sterk is het nieuwe slank!

Burn

Burn:

“Burn Baby Burn.”

Deze pittige high intensity interval training zal u doen zweten! Naast het verbranden van vet, werken we aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, explosiviteit en snelheid! Een echte calorieënkiller!

mobility en movement

Mobility & Movement:

Door onze speciale fasciatrainingen en diverse stretching methodes worden spanningen in het lichaam opgelost, is er een vermindering van pijn en worden letsels voorkomen. Daaraan koppelen we bewegingen waarbij we het lichaam gaan versterken in al zijn vlakken. We ontwikkelen kracht- en uithoudingsvermogen, we verbeteren de lichaamshouding en optimaliseren het bewegen van het bewegingsapparaat. Kortom, belangrijk voor iedereen!

olympic lifting

Olympic lifting:

“Lift weights to lose weight.”

Olympic lifting is een krachtsport die bestaat uit 2 onderdelen: het trekken (Snatch) en het stoten (Clean & Jerk). Hiernaast zijn ook deelbewegingen zoals een front-squat, power-clean, power-snatch, push press, high pull, enzovoort, een must voor veel (top)sporters om sterker en explosiever te worden, denk aan sprinters, schaatsers, handballers, bobsleëers maar ook aan turn(st)ers. Naast kracht en explosiviteit is Olympic Lifting uiterst geschikt voor het trainen van snelheid, coördinatie en flexibiliteit. Deze voorgenoemde eigenschappen resulteren in betere prestaties in vrijwel alle andere sporten.

Bokszaktraining:

“Let’s kick some ass!”

Bokszaktraining is een full body workout waarbij de stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Tijdens deze leuke en pittige workout leert u stap voor stap de juiste technieken. Geef direct uw zelfvertrouwen een boost!

BMX Strength & Conditioning Training

Er zijn trainingen voor beginners en ervaren BMX rijders en dit onder professionele begeleiding van Olympisch BMX-Ster Elke Vanhoof.

Neem contact op met Elke om de exacte data en uren te bekomen.

You don’t have to be great to start, you have to start to be great!