Group Training

FT

FT (Functional Training) is een groepsles die functionele bewegingen combineert aan hoge intensiteit, maar individueel aangepast. Dit maakt dat deze groepsles voor iedereen toegankelijk is. Zowel voor zij die kiezen voor prestatie, of zij die kiezen voor algemene fitheid en gezondheid. 

Elke training gebeurt onder leiding van een Coach, in kleine groepen. Dankzij de individuele aanpak en coaching blijf je progressie maken. 

Er wordt geen gebruik gemaakt van saaie fitnessprogramma’s. Elke training is anders, gebaseerd op een combinatie van conditionele training, gymnastiek en gewichtheffen.

STRENGTH

“Strakker lichaam door krachttraining: Upgrade your body!”

Tijdens de groepslessen Strength zetten we heel ons lichaam aan het werk en ontwikkelen we meer spierkracht, spiermassa en een betere lichaamshouding. Krachttraining is geschikt voor mannen én vrouwen! Krachttraining zorgt voor een gezonder lichaam, het verbetert de conditie van hart- en bloedvaten, vermindert de kans op aandoeningen en helpt u gewicht verliezen! Sterk is het nieuwe slank!

FLEX

Door onze speciale fasciatrainingen en diverse stretching methodes worden spanningen in het lichaam opgelost, is er een vermindering van pijn en worden letsels voorkomen. Daaraan koppelen we bewegingen waarbij we het lichaam gaan versterken in al zijn vlakken. We ontwikkelen kracht- en uithoudingsvermogen, we verbeteren de lichaamshouding en optimaliseren het bewegen van het bewegingsapparaat. Kortom, belangrijk voor iedereen!

BOX

“Let’s kick some ass!”

Bokszaktraining is een full body workout waarbij de stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Tijdens deze leuke en pittige workout leert u stap voor stap de juiste technieken. Geef direct uw zelfvertrouwen een boost!

LIFT

“Lift weights to lose weight.”

Olympic lifting is een krachtsport die bestaat uit 2 onderdelen: het trekken (Snatch) en het stoten (Clean & Jerk). Hiernaast zijn ook deelbewegingen zoals een front-squat, power-clean, power-snatch, push press, high pull, enzovoort, een must voor veel (top)sporters om sterker en explosiever te worden, denk aan sprinters, schaatsers, handballers, bobsleëers maar ook aan turn(st)ers. Naast kracht en explosiviteit is Olympic Lifting uiterst geschikt voor het trainen van snelheid, coördinatie en flexibiliteit. Deze voorgenoemde eigenschappen resulteren in betere prestaties in vrijwel alle andere sporten.

Bootcamp Mol Geel Balen Meerhout Lommel

BOOTCAMP

Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we aan je conditie, kracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid. Kortom, dé ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in een zeer uitdagende natuurlijke omgeving. Back to basics, back to nature!

Zin in een gratis proefles?

Bekijk hier onze abonnementen