UPGRADE TEAM

Experts & Highly Motivated

Kristof Grandsard

Founder & Co-Owner

Hi! Ik ben Kristof en al meer dan 9 jaar zorg ik ervoor als coach dat mensen effici├źnter en pijnvrij bewegen. Sinds enkele jaren heb ik ook een enorme passie voor ondernemen en ga ik geen uitdaging uit de weg. Passie, discipline en het behalen van doelen; ondernemen en topsport hebben veel met elkaar gemeen!

Tijdens de winter vind je mij terug op mijn snowboard in de Oostenrijkse Alpen. Tijdens de zomer loop ik 18 holes en sluit ik graag af met een frisse Cornet op hole 19 ­čśë

contacteer Kristof

Bart Vissers

Co-Owner

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen naar een gezondere levensstijl. Naast mijn Master in de Lichamelijk Opvoeding blijf ik intensief inzetten op tal van opleidingen. Als Strength & Conditioning Coach pas ik de modernste trainingstechnieken toe om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Mijn doelstelling is mensen te inspireren, aan te moedigen en uit te dagen om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel beginnende sporters, professionals en teams kunnen mij terecht voor advies en begeleiding

contacteer Bart

Yens Verhaegen

Coach

Hi, ik ben Yens! Al enkele jaren coach ik mensen naar een gezondere levensstijl.
Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en help ik mensen op een veilige en verantwoorde manier effici├źnt en pijnvrij bewegen.

Als coach ben ik fulltime bezig met het verbeteren van de levenskwaliteit van mijn klanten. Door me op te stellen als lifetime student probeer ik jaarlijks tal van nieuwe opleidingen te volgen die er toe bijdragen mensen op de best mogelijke manier te helpen bij hun doelstellingen.

In mijn vrije tijd loop ik rond op een voetbalveld en het liefst tussen de twee doelpalen! Als doelman van caf├ęploeg FCW Spin tracht ik elke zaterdag minstens de ┬átwee eerste helften te winnen. Zo niet, is er nog steeds de oh-zo-belangrijke derde helft ­čśë

contacteer Yens

Mieke Van de Paar

Coach

Hallo, ik ben Mieke! Ik ben gepassioneerd door correct en pijnvrij bewegen, krachttraining, gewichtheffen en alles wat hierbij hoort. Een gezonde en gebalanceerde levensstijl waarbij zowel lichamelijk als mentaal evenwicht het doel is. Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan blijven evolueren naar een betere versie van zichzelf, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Met veel enthousiasme sta ik klaar om daarbij te helpen. Als coach blijf ik evolueren door nieuwe opleidingen te volgen die ik kan toepassen in de praktijk. Practice what you preach & preach what you practice!

Jonathan Verwaest

Coach

Hallo, mijn naam is Jonathan en ik studeerde in 2017 af als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Hiernaast heb ik ook de opleiding tot personal trainer gevolgd en ben ik instructeur voor Les Mills SPRINT. Tijdens mijn lessen hecht ik veel belang aan het welbevinden van iedere deelnemer om zo uit te groeien tot een Upgrade van zichzelf. Mijn motto: The body achieves what the mind believes!

contacteer Jonathan

Yanick Vanlokeren

Coach

Yanick is een masterstudent kinesitherapie met een verslaving aan sport en beweging. Door op een speelse manier correcte bewegingspatronen aan te bieden wil hij mensen bewust maken van hun lichaam. Hij hecht veel belang aan blessure- en pijnvrij bewegen. Zijn overtuiging is dan ook dat een gezonde geest begint bij een gezond lichaam!