fbpx

Team Upgrade Mol Trainer Trainers upgrade team Experts & Highly Motivated

UPGRADE TEAM

Experts & Highly Motivated

Kristof Grandsard

Founder & Co-Owner

Hi! Ik ben Kristof en al meer dan 9 jaar zorg ik ervoor als coach dat mensen efficiënter en pijnvrij bewegen. Sinds enkele jaren heb ik ook een enorme passie voor ondernemen en ga ik geen uitdaging uit de weg. Passie, discipline en het behalen van doelen; ondernemen en topsport hebben veel met elkaar gemeen!

Tijdens de winter vind je mij terug op mijn snowboard in de Oostenrijkse Alpen. Tijdens de zomer loop ik 18 holes en sluit ik graag af met een frisse Cornet op hole 19 😉

contacteer Kristof

Bart Vissers

Co-Owner

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen naar een gezondere levensstijl. Naast mijn Master in de Lichamelijk Opvoeding blijf ik intensief inzetten op tal van opleidingen. Als Strength & Conditioning Coach pas ik de modernste trainingstechnieken toe om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Mijn doelstelling is mensen te inspireren, aan te moedigen en uit te dagen om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel beginnende sporters, professionals en teams kunnen mij terecht voor advies en begeleiding

contacteer Bart

Yens Verhaegen

Coach

Hi, ik ben Yens! Al enkele jaren coach ik mensen naar een gezondere levensstijl.
Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en help ik mensen op een veilige en verantwoorde manier efficiënt en pijnvrij bewegen.

Als coach ben ik fulltime bezig met het verbeteren van de levenskwaliteit van mijn klanten. Door me op te stellen als lifetime student probeer ik jaarlijks tal van nieuwe opleidingen te volgen die er toe bijdragen mensen op de best mogelijke manier te helpen bij hun doelstellingen.

In mijn vrije tijd loop ik rond op een voetbalveld en het liefst tussen de twee doelpalen! Als doelman van caféploeg FCW Spin tracht ik elke zaterdag minstens de  twee eerste helften te winnen. Zo niet, is er nog steeds de oh-zo-belangrijke derde helft 😉

contacteer Yens

Jonathan Verwaest

Coach

Hallo, mijn naam is Jonathan en ik studeerde in 2017 af als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Hiernaast heb ik ook de opleiding tot personal trainer gevolgd en ben ik instructeur voor Les Mills SPRINT. Tijdens mijn lessen hecht ik veel belang aan het welbevinden van iedere deelnemer om zo uit te groeien tot een Upgrade van zichzelf. Mijn motto: The body achieves what the mind believes!

contacteer Jonathan

Mieke Van de Paar

Coach

Hallo, ik ben Mieke! Ik ben gepassioneerd door correct en pijnvrij bewegen, krachttraining, gewichtheffen en alles wat hierbij hoort. Een gezonde en gebalanceerde levensstijl waarbij zowel lichamelijk als mentaal evenwicht het doel is. Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan blijven evolueren naar een betere versie van zichzelf, zowel op fysiek als mentaal vlak.

Met veel enthousiasme sta ik klaar om daarbij te helpen. Als coach blijf ik evolueren door nieuwe opleidingen te volgen die ik kan toepassen in de praktijk. Practice what you preach & preach what you practice!

Tessa van Gemert

Coach & Client Support Manager

Hoi! Ik startte in 2016 als bewegingscoach na mijn opleiding als Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en groepslessen omdat ik vind dat ieders gezondheid – zowel fysiek als mentaal – bij de belangrijkste waarden in het leven hoort. Naast fysieke activiteit kan je bij mij ook terecht voor (sport)voedingsadvies. Op die manier werken we samen toe naar jouw doelstelling zodat ook jij de sportmicrobe (terug) te pakken krijgt en een fitte, gezonde levensstijl kan volhouden!

contacteer Tessa

Ben Leppens

Coach

Hallo! Mijn naam is Ben en ik had er nooit aan gedacht om in de sportsector te gaan werken. Mijn tijd in het leger was het kantelpunt. Ik vond de actieve levensstijl en groepsgeest echt geweldig! Ook leerde ik dat fysieke grenzen vaak eerder mentale grenzen zijn. Toen ik uit het leger kwam wilde ik dit andere mensen ook laten ervaren en dat gaat perfect met sport! Sport laat mensen grenzen verleggen. Mentaal én fysiek! Mijn doel is zo compleet mogelijk te werken met mijn atleten. Om die reden heb ik extra opleidingen gevolgd zowel op het gebied van cardio als kracht. Op deze manier wil ik in staat zijn de sporter steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen!