UPGRADE TEAM

Experts & Highly Motivated

Kristof Grandsard

Founder & Head Coach

Hi! Ik ben Kristof en al meer dan 9 jaar zorg ik ervoor als coach dat mensen efficiënter en pijnvrij bewegen. Sinds enkele jaren heb ik ook een enorme passie voor ondernemen en ga ik geen uitdaging uit de weg. Passie, discipline en het behalen van doelen; ondernemen en topsport hebben veel met elkaar gemeen!

Waarmee kan ik jou helpen?

contacteer Kristof

Yens Verhaegen

Coach

Ik ben een goedlachse jongeman die positief in het leven staat. Al van jongs af aan staat sport centraal in mijn leven. Ik beoefende dan ook een tal van sporten zoals voetbal, zaalvoetbal, basketbal en fitness. De passie die ik voor sport heb probeer ik nu door te geven aan anderen. Door kwalitatief hoge en variabele lessen te geven probeer ik de leden van Upgrade naar de beste versie van zichzelf te doen stijgen!

contacteer Yens

Tessa Van Gemert

Coach

Hoi! Ik ben Tessa en startte in 2016 als bewegingscoach na mijn opleiding als Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Met veel enthousiasme, passie en professionaliteit geef ik persoonlijke begeleiding en groepslessen omdat ik vind dat ieders gezondheid – zowel fysiek als mentaal – bij de belangrijkste waarden in het leven hoort. Naast fysieke activiteit kan je bij mij ook terecht voor (sport) voedingsadvies. Op die manier werken we samen toe naar jouw doelstelling zodat ook jij de sportmicrobe (terug) te pakken krijgt en een fitte levensstijl vol kan houden! Plezier en gedrevenheid vind ik zelf in competitiesporten zoals voetbal en beachvolleybal. Maar ook snowboarden, lopen en wakeboarden zijn voor mij de ultieme uitlaatklep!

contacteer Tessa

Bart Vissers

Coach

Al meer dan 20 jaar coach ik mensen naar een gezondere levensstijl. Naast mijn Master in de Lichamelijk Opvoeding blijf ik intensief inzetten op tal van opleidingen. Als Strength & Conditioning Coach pas ik de modernste trainingstechnieken toe om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Mijn doelstelling is mensen te inspireren, aan te moedigen en uit te dagen om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel beginnende sporters, professionals en teams kunnen mij terecht voor advies en begeleiding

contacteer Bart

Jonathan Verwaest

Coach

Hallo, mijn naam is Jonathan en ik studeerde in 2017 af als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Hiernaast heb ik ook de opleiding tot personal trainer gevolgd en ben ik instructeur voor Les Mills SPRINT. Tijdens mijn lessen hecht ik veel belang aan het welbevinden van iedere deelnemer om zo uit te groeien tot een Upgrade van zichzelf. Mijn motto: The body achieves what the mind believes!

contacteer Jonathan
Stijn Janssens Upgrade

Stijn Janssens

Coach – Therapeut

Kies jij ervoor om met mij samen te werken, dan is mijn doel om jou zowel fysiek als mentaal beter te laten presteren. Dit doe ik door het toepassen van P-DTR® technieken en online coaching.

Op die manier kunnen we jouw gezond lichaam optimaliseren zodat jij de beste prestaties kan leveren. Daarnaast werken we preventief én worden fysieke en mentale klachten effectief aangepakt.