Ben jij het sporten tussen vier muren beu? Te benauwd, te weinig zuurstof? Sport je graag in groep in de heerlijke buitenlucht? Dan is deze Bootcamp zeker iets voor jou! Bootcamp is een mix van loopvormen, intervaltraining, boksen en fitnessoefeningen. Kortom, dé ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in een zeer uitdagende natuurlijke omgeving.
Back to basics, back to nature!

Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende full body workout die voor alle sportniveaus toegankelijk is. Naast het verbranden van vet, werken we aan je conditie, kracht, coördinatie, explosiviteit en snelheid. Verleg je grenzen en schrijf je in! No pain, no gain!

Bewegen in de natuur en buitenlucht!
Onder begeleiding van gecertificeerde trainer!
Op eigen tempo en niveau!
Trainen op veel verschillende locaties!
Conditie en kracht verbeteren!
Afwisselende en uitdagende trainingen!
Met jouw eigen lichaamsgewicht!
Plezierig en fun!

Een Bootcamp vindt altijd plaats in de buitenlucht. Wij gaan door regen en wind, maar uiteraard genieten we iets harder in een stralend zonnetje. Afhankelijk van de omgeving maken we gebruik van speeltuinen, bankjes, parken, steile hellingen, trappen enzovoort. We trainen vooral met ons eigen lichaamsgewicht en in beperkte mate met enkele materialen zoals battle ropes, kettle bells en TRX’en.

Bootcamp is een zeer leuke incentive of teambuilding voor jouw bedrijf! Locatie naar keuze. Neem contact op voor meer informatie. Ook wordt onze Bootcamp vaak aangevraagd als activiteit tijdens een vrijgezellenweekend, sportdag op school, …